Waarom Bitcoin’s stierengevecht draait om obligaties

Waarom Bitcoin’s stierengevecht draait om obligaties…

Nu de wereld van de decentrale financiering [DeFi] een belangrijk onderdeel wordt van het crypto-ecosysteem, krijgen veel projecten uit het veld de laatste tijd veel aandacht. Het decentrale orakelnetwerk van Chainlink is een van de meest populaire projecten in de wereld van DeFi. In aanvulling op deze populariteit heeft Bounce Finance, een gedecentraliseerd veilingprotocol, zojuist de integratie van het mainnet met Chainlink aangekondigd.

Het Bounce Finance project dat opereert op Ethereum, evenals Binance Smart Chain, merkte de integratie van Chainlink’s Price Feeds op en stelde dat het in staat zou zijn om de Crypto Bank uitkomst van voorspellende markten veilig te bepalen en tegelijkertijd eerlijke wisselkoersen voor activa binnen het veilingaanbod aan te bieden.

De meest populaire integratie van Chainlink werd gezien met het Binance Smart Chain [BSC] mainnet. Met de integratie waren de orakels beschikbaar voor ontwikkelaars die slimme contracten op BSC bouwden. Volgens Binance werd bij de integratie gebruik gemaakt van een native inzet van het Chainlink protocol waardoor ontwikkelaars Chainlink direct op de keten kunnen gebruiken en betalen, waardoor het onafhankelijk is van Ethereum.

De prijsfeeds van Chainlink zijn snel overgenomen door slimme contractplatforms, waaronder Moonbeam

Op 17 december kondigde PureStake, het bedrijf dat het Moonbeam smart contract platform ontwikkelt, aan de integratie van Chainlink in de Moonbeam TestNet omgeving te voltooien. De aankondiging is genoteerd,

“Deze integratie brengt de marktleidende orakelfunctionaliteit van Chainlink naar Moonbeam en stelt ontwikkelaars in staat om slimme contracten op te bouwen met behulp van een externe databron – zonder dat ze het Polkadot-ecosysteem hoeven te verlaten. De eerste integratie omvat de inzet van Chainlink’s veelgebruikte Price Feeds op Moonbeam, waardoor dApps toegang krijgen tot de grootste verzameling on-chain marktgegevens, ondersteund door veilige, betrouwbare en reeds live gedecentraliseerde orakelnetwerken”.

Deze groeiende vraag naar financiële middelen, vooral onder nieuwe projecten, heeft ertoe geleid dat het Chainlink Community Grant Program zijn blokketenintegratietoelage heeft aangeboden aan BlockSpaces en Linkup. De twee projecten ontvangen subsidies voor een native mainnet integratie van Chainlink op de NEAR-blokketen ter ondersteuning van haar ontwikkelaars die dApps bouwen met behulp van Chainlink orakels.

Waarom Bitcoin’s stierengevecht draait om obligaties
Scroll to top